Letní tábory v Okrouhlíku 2013

I letos se děti mohou těšit na 2 letní tábory v Okrouhlíku. Organizátor táborů je Správa městských lesů Benátky nad Jizerou, ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Benátky nad Jizerou a Benáteckým čtyřlístkem. Kapacita táborů je 30 dětí.

 

První tábor bude příměstského typu. Proběhne od pondělí 29. 7. do pátku 2. 8. Na tomto táboře dětí nespí (s výjimkou čtvrtka). Příjezd na tábor denně v 8.00 hod. Domů odcházejí v 18.00 hodin. Tábor je vhodný pro děti od 6 let. Na tomto táboře se přeneseme do středověku, do dob ušlechtilých rytířů a spanilých princezen.

Druhý tábor bude klasický pobytový, stanového typu, výhradně s podmínkou přespávání. Proběhne od pondělí 5. 8. do pátku 9. 8. Tábor je určen dětem od 6 let a je určen pouze pro děti, které zde budou spát. Na tomto táboře se ocitneme v indiánské osadě a děti okusí život rudých bratrů. Návštěvy rodičů v průběhu konání tábora nejsou povoleny. Organizátor zajistí jednotné stany, ve kterých budou děti ubytované.

Na táborech bude nabídnut bohatý program s řadou napínavých her, výprav a tvořivých činností. Dětem bude podávána pestrá strava 5x denně. Bližší informace o táboře se dozvíte na předtáborové informační schůzce, která proběhne v 1. polovině června. O jejím konání Vás budeme včas informovat formou e-mailu.

Jak své dítě přihlásit?

Společně s těmito informacemi jsou na webu přiloženy ke stažení tyto přílohy:

Závazná přihláška

Potvrzení o bezinfekčnosti –  vyplňte s datem nástupu na tábor

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte (pokud máte tento posudek od jiné organizace či školského zařízení a v době tábora nebude starší jednoho roku, můžete jej použít)

Po obdržení přihlášky Vám bude do 3 dnů zaslán variabilní symbol a číslo účtu pro platbu účastnického poplatku.

Kontaktní osoby pro případné dotazy:

Karel Bendl, ředitel Správy městských lesů Benátky nad Jizerou, tel.: 607 186 286

Kontaktní e-mailová adresa: bendl@hajovnabenatky.cz

Eliška Horehleďová telefon : 720 172 434

Kontaktní e-mailová adresa:  eliska.horehledova@vossp.cz

Propozice letni-tabor-2013-01
Posudek posudek-o-zdravotni-zpusobilosti-ditete
Potvrzení potvrzeni-o-bezinfekcnosti
Přihláška – 01 prihlaska-tabor-okrouhlik-1
Přihláška – 02 prihlaska-tabor-okrouhlik-2

 

Parts of a Woman Dress in the 1800s
weight loss tipsRachel Hurst spring 2013 fashion show at Suite 200